Index Vakbarát Hírportál

Körbevezette a médiát Ujhelyi az állítólagos luxusházában

2019. március 30., szombat 15:03 | aznap frissítve

Bejárta a kormányközeli médiát, hogy Ujhelyi Istvánnak, az MSZP európai parlamenti képviselőjének luxusháza van jakuzzival, úszómedencével és kondigépekkel. Valamint arról is cikkeztek, hogy Ujhelyi házát 2008-ban 30-40 millió forint értékben újították fel, és ezt a Szeviép finanszírozta, utóbbit Baranyi Sándorra, a Szeviép volt vezetőjére hivatkozva írták.  

Ujhelyi szombat délután sajtótájékoztatót tartott szőregi házánál, aminek keretében körbevezette a sajtó munkatársait. Itt többek között azt hangsúlyozta, hogy 30-40 milliót az egész háza nem ér, valamint hogy a házat 2004-ben újították fel, nem 2008-ban. Az eseményről készült videó megtekinthető Ujhelyi Facebook-oldalán. 

A videón az látható, ahogy Ujhelyi végigmegy a házáról a kormányközeli médiában megjelent állításokon, és sorra megmutogatja az érintett dolgokat. Ujhelyi azt is elmondja egy ponton, hogy beperel mindenkit, aki a házáról véleménye szerint valótlanságokat állított. A videóval kapcsolatban megkerestük Ujhelyit, aki az Indexnek azt is kategorikusan cáfolta, hogy a Szeviép bármilyen formában finanszírozta volna a felújítást, úgy fogalmazott "egyetlen téglának sincs köze a Szeviéphez a házban."

Ön mit gondol Újhelyi házáról?

  • 9971
    Teljesen átlagos családi ház.
  • 2983
    Valóban luxusapartman.

Rovatok