Index Vakbarát Hírportál

Eltemették Bogdán Lászlót

2020. július 24., péntek 15:10 | aznap frissítve

Eltemették Bogdán Lászlót, Cserdi polgármesterét – számolt be a Blikk. Azt írják, a temetésre rengetegen mentek el, autók végeláthatatlan soráról számolnak be. A környéken rendőrök biztosították az események zavartalanságát. A néhai polgármester háza elé virágot és gyertyát vittek a gyászolók, de volt, aki Bogdán fekete-fehér fotójával ment a temetésre. 

A család nemrég közleményt adott ki, amiben Bogdán betegségéről is szó esett. A hozzátartozók azt kérték a sajtótól és a gyászolóktól, hogy a szertartáson ne készüljenek képek. Az újságírókat egyébként magán a településen sem szívesen engedték fotókat készíteni – tudósított a Blikk.

Új vezetőt választanak

Cserdiben Bogdán László múlt hét elején, tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála miatt új településvezetőt választanak október 4-én. A Nemzeti Választási Iroda honlapja szerint a 280 választópolgár reggel hat és este hét óra között egy szavazókörben voksolhat.

Bogdán László 46 éves volt, a községet 2006 óta irányította, előtte négy éven át önkormányzati képviselőként és alpolgármesterként is dolgozott.

Rovatok