Index Vakbarát Hírportál

Barátnője tudhatja, hol van VV Fanni holtteste

2021. február 15., hétfő 07:19

Az áldozat családjának ügyvédje, Lichy József az egyik kereskedelmi rádió reggeli műsorában arról beszélt, hogy Fanni barátnője, B. Erika önként vetette alá magát a poligráfos vizsgálatnak, ami felemás eredményt hozott – írja a Blikk. A lap arról is ír, hogy a nő nemmel válaszolt a kérdésre, hogy nyújtott-e valamilyen segítséget Fanni eltüntetéséhez, és a hazugságvizsgáló szerint a nő igazat is mondott.

Egy másik kérdésre azonban, hogy mondta-e neki a vádlott, hogy megölte Fannit, a gép „megtévesztő szándékú választ jelzett”. 

A harmadik kérdésre, hogy tudja-e, hogy hol lehet barátnője holtteste, szintén nemmel válaszolt, és a gép ismét jelzett, ami nem lepte meg Fanni egyik régebbi barátnőjét, H. Hajnalkát. Ő azt mondta a lapnak, biztos benne, hogy a vádlotton kívül más is tudja, hol lehet barátnője holtteste. 

Fannit pár hét alatt módszeresen szakították el a külvilágtól, a barátaitól, s szinte már csak egy emberrel tartotta a kapcsolatot. Rengeteg hazugság, ármánykodás szőtte át ezt az időszakot, de Fanni sajnos hitt és bízott, még azok után is, hogy az állítólagos »legjobb barátnőtől« egy »köszönöm«-öt nem ka­pott, amikor nem sokkal a halála előtt kifizette az óvadékát, és ki­hozta őt az előzetesből 

– fogalmazott Hajnalka.

Felhívta a figyelmet arra az ellentmondásra is, hogy bár a vádlott azt állítja, ő Fanni eltűnésének a napján beszélt és találkozott először a lánnyal, ezzel szemben B. László exe a tavaly szeptemberi tárgyaláson azt mondta, hogy már Fanni eltűnése előtt hetekkel hallotta B. László szájából VV Fanni nevét.

Rovatok