Index Vakbarát Hírportál

Kubatov Hadházynak: Te egy hitvány ember vagy!

2021. március 20., szombat 15:51

Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) pénteken a Facebookon üzent Hadházy Ákosnak, arra kérve a független parlamenti képviselőt, hogy vessen véget az álhírterjesztésnek. Az OMSZ azért haragudott meg Hadházy Ákosra, mert a politikus összetévesztette az egy nap alatt érkező telefonhívások számát a végrehajtott feladatokéval, és úgy tálalta nyilvánosság előtt, hogy az OMSZ nem valós adatokat közöl. 

Hadházy írt egy hozzászólást az OMSZ Facebook-posztjához, alatta pedig váratlanul egy újabb komment jelent meg, méghozzá a Ferencváros Torna Club Facebook-oldala nevében, amely így szólt:

Hitvány ember vagy. Pont

Szombaton Kubatov Gábor, aki a Fidesz pártigazgatója és az FTC elnöke elismerte, hogy az egyik kollégája írta a kommentet, akinek „elfogyott a türelme”. Szerinte Hadházy Ákos politika haszonszerzés céljából támadta a mentőket. 

Az FTC-t igyekszünk távol tartani a politikai kinyilatkoztatásoktól, ez nálunk alapelv. Kollégám figyelmetlen volt, hibázott, amikor magánvéleményét, véletlenül a klub nevében kommentelte. Én azonban egyetértek vele: HADHÁZY, TE EGY HITVÁNY EMBER VAGY! PONT!

– fogalmazott Kubatov Gábor.

Rovatok