Index Vakbarát Hírportál

Majka mégsem kapott mesés ajánlatot az RTL Klubtól

2021. április 24., szombat 18:58

Majka meghosszabbította szerződését a TV2-nél, nemet mondva az RTL Klub mesés ajánlatára – írta meg a Bors információi alapján az Index is. A lap szerint az elmúlt négy évben a csatorna háromszor próbálta átcsábítani a rappert, aki azonban mégsem igazolt a konkurenciához, mivel a TV2-nél szívvel-lélekkel tud dolgozni.

A cikk megjelenése után az RTL Magyarország közleményt juttatott el az Indexhez, amelyből az derül ki, hogy a múltban valóban voltak tárgyalások, ám általában ezeket nem ők kezdeményezték. „Az RTL Magyarország az elmúlt években többször folytatott hivatalos szinten tárgyalásokat Majoros Péterrel esetleges együttműködésekről. Általában ő kereste meg a céget, hogy szívesen dolgozna az RTL Magyarország produkcióiban” – írta Szabó Zoltán, az RTL Magyarország marketingkommunikációs igazgatója.

Szavai szerint idén viszont ezek a tárgyalások nem jutottak túl az informális beszélgetéseken, és nemhogy mesés ajánlatot nem tettek Majkának, de még jelezték is felé, hogy jelenleg nem látják a helyét a cég egyetlen produkciójában sem.

Rovatok