Index Vakbarát Hírportál

Példátlan amerikai hőkupola, francia gondok a budapesti hotellel

2021. július 1., csütörtök 20:01

Portré Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelöltről, műanyagmentes nap, példátlan hőhullám Észak-Amerikában, francia gondok a magyar hotellel. Ezekről írtunk ma az Indexen.

TOTALCAR. Jönnek a kínai autók Magyarországra, itt a Dongfeng. Ősszel indul a forgalmazás, főleg elektromos típusokkal, de lesz pár benzines SUV is a kínálatban. Minden a Dongfengről a Totalcar cikkében.

FEMINA. Mi történt Pablo Escobar gyerekeivel? Fia jóvá akarja tenni apja bűneit, lánya elzárkózik a nyilvánosság elől. Pablo Escobar, a hírhedt kolumbiai drogbáró két gyermekét a széltől is óvta, de fia szerint így is az erőszak, a rettegés és a terror tette ki életük jelentős részét. A férfi próbál bocsánatot kérni apja áldozatainak családjától, miközben húga teljesen eltűnt a külvilág elől. A drogbáró családjának mindennapjairól a Femina írt bővebben.

DÍVÁNY. A pornóról nem tud úgy lejönni, mint a drogról vagy a piáról. A pornófüggőséget sokan erős szenvedélybetegségként kezelik, amely a kábítószerhez hasonlóan hat az agyra, és rabjává tesz a művi erotikus tartalmaknak. A Dívány cikkéből az derül ki, hogy kutatók cáfolják, hogy létezik ez az addikció.

RETIKÜL. Hogyan ápolja a bőrét rosacea esetén, és mi az, ami szigorúan tilos? Néhány változtatással enyhítheti a tüneteket. A rosacea gyógyíthatatlan, de megfelelő bőrápolási szokások kialakításával a kellemetlen tünetek enyhíthetők és kordában tarthatók. Sokan tapasztalják nyáron, hogy a napfény hatására jobban belobban a bőrpír, így az irritáció kivédése és a bőr ellenálló képességének erősítése kulcsfontosságú szerepet játszik. A hatóanyagok helyes megválasztása minden évszakban sokat segít. Részletek a Retikülön.

További híreinket ide kattintva böngészhetik.

Rovatok