Index Vakbarát Hírportál

Kocsis Máté nem hiszi el, hogy Gyurcsány Ferenc ittasan járja az országot

2021. július 9., péntek 09:05

Nem tartozom azok közé, akik elhiszik, hogy Gyurcsány a kamerák kereszttüzében, rendőrök szeme láttára részegen vezet − közölte Kocsis Máté a közösségi oldalán. A Fidesz frakcióvezetője hozzátette: a DK elnöke sokkal dörzsöltebb és rafináltabb annál, mint hogy ilyen szarvashibát elkövessen.

A képviselő szerint nem az a legnagyobb probléma a DK vezetőjével, hogy olykor iszik, mert ez Magyarország szempontjából lényegtelen.

Az viszont nem lényegtelen, hogy megszámlálhatatlan kormányzati bűn elkövetése után ismét vissza akar térni a hatalomba

− tette hozzá Kocsis Máté, aki szerint az egykori miniszterelnök az elmúlt években „maga alá gyűrte a teljes ellenzéket”. Úgy fogalmazott: „Csicskáztatja Jakab Pétert, pitizteti a Momentumot, dróton rángatja Karácsonyt.” A frakcióvezető szerint Gyurcsány Ferenc lett újra a „baloldal vezére”.

Igen, jó lenne, ha egész héten csak piálna, de nem ezt teszi

− írta a képviselő, aki meg van győződve róla, hogy Gyurcsány Ferenc „az ország újbóli kiárusítására, a migránspárti döntésekre, az adóemelésekre, a bosszúra és Magyarország meghurcolására” készül.

Gyurcsány Ferenc tegnap közösségi oldalán reagált arra az állításra, miszerint részegen járja az országot. Szerinte minden mozzanatát videóra veszik, és ebből egy három másodperces jelenetet kivágva azt állítják: „Gyurcsány hullarészegen járja az országot.” A DK elnöke azt ígérte, mindenkit beperel, aki részegnek vagy ittasnak állítja be.

Rovatok