Index Vakbarát Hírportál

Rámehet Berki házassága a büntetőfékező perére

2021. július 14., szerda 06:58

Két év szabadságvesztésre ítélte a bíróság első fokon kedden a büntetőfékező Berki Krisztiánt, az ítéletet azonban négy év próbaidőre felfüggesztette. 625 ezer forintos pénzbüntetést is kiszabtak rá a szintén több mint 600 ezer forintos perköltség mellett, amit ugyancsak neki kell megtérítenie. Az újságírók elől pedig a tárgyalása után valósággal elmenekült.

A botrányairól elhíresült celebet többek között azzal vádolják, hogy szabályellenesen előzött meg egy menetrend szerint közlekedő buszt, majd vészféket nyomott, így az autóbusz sofőrje belecsapódott az általa vezetett Bentley-be.

Mindezek pedig, úgy fest, hogy a magánéletére is kihathatnak. A Blikk úgy értesült, hogy megromolhat az éppen gyermeket váró feleségével, Berki Mazsival való kapcsolata. Erről árulkodnak Baksa Balázs life coach szavai is.

Amíg egy probléma végére nem kerül pont, folyton ott van a bizonytalanság, amely akár félelmet, dühöt is előidézhet az emberben. Nemcsak az adott alany kitett az érzelmi ingadozásnak, hanem a családtagjai is részeseivé válnak. Ha egy kapcsolat nem áll stabil lábakon, akkor könnyen zátonyra futhat, rá­adásul kérdéses, hogy a problémák okozta frusztrációt sikerül-e legyőzniük, vagy egymáson vezetik le. 

Mindezzel szemben az látszik kívülről, hogy egyelőre minden rendben a párral, ugyanis a Hilltop Borbirtokon töltik a nyaralásukat. 

Rovatok