Index Vakbarát Hírportál

Űrkoccantak az oroszok, leidiótázták Bident, ByeAlex síkideg

2021. augusztus 22., vasárnap 21:15

Az eset még márciusi, ám a fejlemények frissek. Egy titkos küldetést teljesítő kínai műholdba rejtélyes objektum ütközött, amelyről most kiderült, hogy egy orosz hordozórakéta több évtizede keringő űrtörmeléke. A csattanás természetesen még több űrszemetet szórt szét odafent, így a hasonló balesetek valószínűsége szakértők szerint egyre csak nőni fog.     

Az Egyesült Államok elnöke nem tette zsebre, amit kollégája, Tony Blair volt brit miniszterelnök mondott ma róla. Blair gyakorlatilag ledebilezte Joe Bident, amiért az USA kivonta csapatait Afganisztánból – ezzel lehetőséget teremtve a tálibok villámsebes hatalomátvételéhez. Az idáig vezető események kronológiáját is összefoglaltuk cikkünkben

De nemcsak kozmikus és globális drámák voltak ám ezen a vasárnapon, hanem egészen pindurkák is. A jeles honi táncdalénekes, ByeAlex tegnap komoly csalódást okozott felajzott rajongóinak egy nyári fesztiválon. Lelkes hívek csak várták és várták, ám fellépése elmaradt. Erélyes indoklása szerint a technikai körülmények nem voltak adottak a minőségi szórakoztatáshoz.  

Társkiadványaink nem kevésbé izgalmas kérdéseket feszegettek ma is:

Rovatok