Index Vakbarát Hírportál

Három családtagját ölte meg egy 54 éves férfi Dunakeszin

2021. szeptember 13., hétfő 05:51 | aznap frissítve

Súlyos családi tragédia történt Dunakeszin, a Kisfaludy utcában, ahol egy 54 éves férfi lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket. Mindhárman életüket vesztették. A közelben lakók hallották a lövéseket, és a bejelentésüket követően a Pest megyei rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei vonultak a helyszínre, azonban az 54 éves elkövető – még a rendőrök kiérkezése előtt – magával is végzett – közölte a police.hu-n a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A hírről először egy helyi Facebook-csoport számolt be, a bejegyzés szerint több lövést lehetett hallani a Kisfaludy utcában, és sok rendőrautó érkezett a helyszínre. A BudaPestkörnyéke.hu cikke szerint a TEK 22:30-kor egy családi házba próbált bejutni, miután hangosbemondón felszólították a tettest, hogy jöjjön ki. Facebookos beszámolók szerint drónokat is láttak a levegőben.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt indított büntetőeljárást.

A Bors információi szerint a férfi az utcán, vadászfegyverrel végzett először az anyósával és volt párjával. A hangzavarra kirohant a kisfiuk, aki kétségbeesetten próbálta megtudni, mi történhetett. A lap úgy tudja, hogy a férfi minden áldozattal egyetlen lövéssel végzett.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy a 06-80-820-111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok