Index Vakbarát Hírportál

Pálfordulat az MSZP-nél, titkok Kínától Amerikáig

2021. október 15., péntek 19:40

Hogyan állt be az ősbaloldali MSZP egy jobboldali jelölt mögé az előválasztáson? Kitálalt a Pentagon volt dolgozója a kiberháborúval kapcsolatban, fény derült az amerikai kémházaspár történetére is. Ezekről írtunk ma az Indexen.

FEMINA. Hány kalóriára van szüksége egy 50 feletti nőnek? Az anyagcsere lassulása miatt nem ehetsz annyit, mint 20 éve. A kor előrehaladtával változik az ember teste, az anyagcsere lelassul. Téves azt gondolni, hogy annyi kalóriát fogyaszthatunk az ötvenes éveinkben, mint, mondjuk, a harmincasban. Ám a változókorban sem lehetetlen a fogyás: a Femina cikkéből kiderül, hogyan érhető el.

DÍVÁNY. Az auschwitzi hét törpe élve került haza a földi pokolból. Az auschwitzi hét törpeként emlegették a máramarosi származású Ovitz családot, amely tizenöt éven át szórakoztatta a közönséget Európa-szerte, mielőtt a nácik haláltáborba hurcolták őket, ahol a rettegett dr. Mengele kísérletezett rajtuk. A Dívány cikkéből kiderül, hogyan élték túl a láger poklát.

AZ ÉN KUTYÁM. Magyarország első nemzetközi kutyaügyességi versenye nagy meglepetéssel zárult. Hallott már Magyarország első kutyaügyességi versenyéről? Októberben részt is vehet benne kedvencével! Az Én Kutyám cikkéből kiderültnek a feltételek.

További híreinket ide kattintva olvashatják.

(Borítókép: Index grafika)

Rovatok