Index Vakbarát Hírportál

Majkának elege lett, inkább ő is eltűnik egy időre

2021. október 21., csütörtök 07:52

Idestova húsz éve látható a nyilvánosság előtt Majoros Péter, ismertebb nevén Majka. A rapper, műsorvezető a színpadon, a televízióban és a közösségi médiában egyaránt jelen van. A Storynak most azt is elárulta, mik a tervei a jövőben. 

A zenélést egy időre befejeztem, szeptember végén letettem a lantot, és most semmit sem akarok csinálni. Mindent kihúztam az életemből, a családommal szeretnék lenni, nyaralni, kártyázni, edzeni, élvezni a pihenést. Nem viszketek attól, hogy nem vagyok reflektorfényben. A televíziós munkát is csupán a bizonytalan helyzet miatt vállaltam el, nem tudtam, hogy milyen korlátozások lépnek érvénybe, de az biztos, hogy jövőre nem leszek képernyőn! Nem tudnak olyat kínálni, amit elvállalnék! A szabadságom a legfontosabb!

– nyilatkozta a magazinnak. 

Korábban az Index is beszámolt arról, hogy Majka állandó alkotótársa, Curtis határozatlan időre visszavonul, és lemondja az idei évre meghirdetett koncertjeit. Majka saját közösségi oldalán reagált a döntésre, ahol megerősítette, hogy februárban pótolják a novemberi turnéjukat. Nemrég páros interjút adtak az Indexnek.

Majka pontosított: a zenéléstől, koncertezéstől nem vonul vissza

A Rapper a Telexnek azt mondta: a megjelent hírekkel ellentétben a koncertezéssel és zenéléssel nem áll le, januárban folytatja a stábjával a munkát. A visszavonulást kizárólag a képernyő előtt való szereplésre értette.

Majka időközben arról is beszámolt, hogy súlyosan lebetegedett és még „életében nem fájt ennyire a torka”. 

(Via Blikk Rúzs, Telex)

Rovatok