Index Vakbarát Hírportál

Roham az oltásokért, Orbán Viktor levelét megírta

2021. november 22., hétfő 21:00

Több kórháznál kígyózó sorok alakultak ki hétfőn, amikor elkezdődött a kormány által meghirdetett oltási akcióhét. Orbán Viktor levelet írt Ursula von der Leyennek. Háziorvost kérdeztünk a Covid-oltás kötelezővé tételéről. Zalaegerszeg polgármesterével interjúztunk. Ezekről szólt ma az Index.

FEMINA. Sok szülő és nagyszülő hajlamos túlzásokba esni játékvásárlás terén, különösen az ünnepi időszak közeledtével. A szoba később tele van csillogó-villogó, búgó, mozgó, beszélő, színes-szagos játékkal, mégis azt vehetjük észre, hogy gyermekünk unatkozik, és nem tudja magát hosszú időre lekötni. Miért nem jó a túl sok játék? A Femina cikkéből kiderül.

DÍVÁNY. Sok családnak megvan a maga fekete báránya, a problémás gyerekek pedig gyakran nagy fejfájást okoznak szüleiknek – ezalól a szocialista tömb teljhatalmú vezetője sem volt kivétel: Leonyid Brezsnyev szovjet pártfőtitkárnak alaposan meggyűlt a baja lányával, aki cirkuszi akrobatákkal kavart, gyémántokat csempészett Nyugatra és igazi züllött királykisasszonyként élte világát, végül mégis elszegényedve halt meg egy elmegyógyintézetben. Részletek a Dívány cikkében.

További híreinket ide kattintva olvashatják el.

(Borítókép: Index grafika)

Rovatok