Index Vakbarát Hírportál

Több mint félmillióan használják a BudapestGO alkalmazást

2022. március 18., péntek 18:24

Már több mint félmillió felhasználó veszi igénybe a februárban elindult BudapestGO alkalmazást. Az applikáció segítségével utazástervezésre és jegyvásárlásra is van lehetőség, de az aktuális forgalmi helyzetről is lehet tájékozódni.

Március 17-én lépte át a félmilliót a BudapestGO alkalmazás felhasználóinak száma. A fővárosban közlekedők az applikációval eddig mintegy másfél millió útvonalat, vagyis csaknem 12 millió kilométernyi utazást terveztek meg. Az utazások átlagosan 31 perc hosszúságúak voltak – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-t.

A BKK közleményében kiemeli: az utazások tervezése mellett a felhasználók vonaljegyet és időalapú jegyeket is vásárolhatnak az alkalmazásban. Mint írják, az ügyfelek egy hónap alatt 140 ezernél is több jegyet és bérletet vettek az új applikációban.

Az egyik legnépszerűbb termék továbbra is a digitális vonaljegy, az elmúlt hetekben összesen 90 ezer darabot váltottak belőle. A márciusban debütáló 30 és 90 perces időalapú jegyeket pedig több mint tízezerszer használták – közölte a BKK.

Rovatok