Index Vakbarát Hírportál

Ha akarja, ha nem, a hétvégén hallani fogja az ellenzék üzenetét

2022. március 25., péntek 14:32

A hétvégén a billegő körzetek lakói ellenzéki aktivisták jöttére számíthatnak, ahogy szombaton országos szinten elindul a „Zay-keltés”.

Harminc hangosbemondós autó indul útjára a hétvégén, és járja majd harminc úgynevezett billegő körzet utcáit, hogy a mozgósítás hajrájában minél többekhez eljuttassa az ellenzék főbb választási üzeneteit – jelentette be péntek kora délután a budapesti Hősök terén tartott sajtótájékoztatóján az Egységben Magyarországért.

A hatpárti egyesült ellenzék azzal indokolta a közös miniszterelnök-jelöltjük, Márki-Zay Péter után Zay-keltésre keresztelt akciót, hogy mondanivalójukat ezeken a településeken szerintük elhallgatja a helyi fideszes média.

A momentumos Fekete-Győr András, a Párbeszéd színeiben politizáló Tordai Bence és a DK-frakcióban ülő liberális Bősz Anett által bejelentett kampányakcióban a következő három kampányüzenet fogják a hétvégén szó szerint kihangosítani:

A hangosbemondós autók mellett hatszáz ellenzéki aktivista is elindul a hétvégén a billegőnek tartott körzetekbe, hogy ezzel is segítse a hatpárti ellenzék minél jobb április 3-i országgyűlési választási szereplését.

Rovatok