Index Vakbarát Hírportál

Meglepetésvendég járt Orbán Viktornál a miniszterek beiktatása előtt

2022. május 24., kedd 15:45

A 108-szoros magyar válogatott labdarúgóval, Dzsudzsák Balázzsal töltött fel közös fényképet közösségi oldalára Orbán Viktor miniszterelnök a miniszterek ma délutáni beiktatása előtt, de a Debrecen középpályása egy beiktatás előtt álló miniszterrel is fotózkodott.

Kedd délután 16 órától kezdődik meg a parlamentben az ötödik Orbán-kormány minisztereinek eskütétele. Az eseményt az Index percről percre közvetíti.

Orbán Viktor miniszterelnök nemrég közösségi oldalára töltött fel egy bejegyzést, amelyen Dzsudzsák Balázzsal, a Debrecen 108-szoros magyar válogatott középpályásával látható.

A kormányfő posztjában a labdarúgó látogatásával kapcsolatban azt írta:

Meglepetésvendég.

A 35 éves játékos azonban nem csak Orbán Viktorral szerepel közös fényképen. Nemrég Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is közzétett egy posztot, amelyben a magyar válogatott korábbi csapatkapitányával látható.

Arról, hogy kik lesznek Orbán Viktor miniszterelnök ötödik kormányának miniszterei, ebben a cikkünkben írtunk részletesebben. Az Alaptörvény legújabb módosításról pedig ide kattintva olvashat. 

Rovatok