Index Vakbarát Hírportál

Az ATV-hez érkezik a Hír TV egykori műsorvezetője

2022. május 30., hétfő 11:45

Bodacz Balázs hamarosan több műsorban is feltűnik az ATV képernyőjén: egy bejáratott beszélgetős műsor mellett egy újonnan induló hírháttérműsor vezetője is lesz.

Úgy tűnik, folytatódik a megújulási, egyben igazolási hullám az ATV-nél: Köböl Anita és Stohl Luca után szintén a csapat tagja lesz Bodacz Balázs, aki műsorvezetőként fog dolgozni a csatornánál – írja az ATV hétfői bejelentése alapján a Kreatív.

Bodacz Balázs a Nap híre mellett egy új, június 7-től induló hírháttérműsorban is feltűnik: utóbbit felváltva vezetik majd Lampé Ágnessel.

Az igazi szakmai élményt számomra a hírháttérműsorok jelentik. Élő adásban feldolgozni a nap legfontosabb híreit, a legkülönbözőbb témákban: ennek az izgalma és sodrása semmihez sem fogható. […] Ezért is mondtam örömmel igent az ATV megkeresésére, hogy vezessem a Nap híre és a maiTÉMA műsorokat

– árulta el az ATV-hez való igazolás apropóján Bodacz Balázs, akit 2018 nyarán bocsátott el a Hír TV a csatorna akkori számos munkatársával együtt.

Bodacz Balázs a Lapzártát és a Főszerkesztők Klubját vezette a Hír TV-ben az úgynevezett G-nap utáni időszakban, majd Simicska Lajos a 2018-os választásokkal megszűnt médiamogul lenni, így a Hír TV is új tulajdonoshoz került. 2018. augusztus 1-jén a tulajdonosváltással pedig lecserélődött a csatorna teljes vezetése, valamint a stáb egy jelentős része.

Bodacz Balázs ebben a 2015 és 2018 közt időszakban volt a Hír TV egyik meghatározó arca.

Rovatok