Index Vakbarát Hírportál

Mindenhová rokonok kísérik a kismamát, akit egy tartalékos katona akart megerőszakolni

2022. július 16., szombat 05:53

A fiatal nőre június végén támadt rá egy tartalékos katona. Fojtogatta, a földre teperte, és megpróbálta megerőszakolni. A nő férje most azt mondta, hogy a baba jól van, és a felesége sebei is begyógyultak, de lelkileg sem ő, sem a család nem dolgozta még fel a történteket.

A miskolci férfi azt is elmondta, hogy azóta feleségét mindenhová kísérik rokonok vagy barátok. 

Ott van az emberben folyton ez a dolog, tudat alatt is, Ez abban nyilvánul meg, hogy ha lát valamit az utcán, ami erre emlékezteti, mondjuk egy hasonló arcot, hasonló alakot, egy hasonló helyszínt, akkor eszébe jut

− mondta el a nő férje az RTL Híradójának. 

A támadót akkor térfigyelő kamerák rögzítették. A rendészek végigkísérték a férfi útját a városban, így fogta el végül a rendőrség. Azóta letartóztatásban van. A kismama férje azonban azóta is aggódik, hogy a környék nem elég biztonságos. Emiatt a közösségi médiában arra biztatja az embereket, hogy őrjáratozzanak a városban, és vigyázzanak egymásra.  

Ebben a cikkben szexuális visszaélés a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.

Rovatok