Index Vakbarát Hírportál

Ármánykodó és ferde gondolkodású pedagógusokról írt egy fideszes polgármester

2022. október 12., szerda 13:09

„Mételyezőket, ármánykodókat, ferde gondolkodású embereket” lát Etyek polgármestere azokban a pedagógusokban, akik beszüntetik a munkát.

Zólyomi Tamás etyeki polgármester még az október 6-ai megemlékezésekkel kapcsolatban tett közzé egy bejegyzést. Elmondása szerint azonban az ünnepet beárnyékolta egy dolog:

Sajnos iskolánkban működnek olyan tanárok, akik megegyeztek abban, hogy amíg ilyen polgármestere van Etyeknek, addig ők nem hajlandóak sem felkészíteni diákjaikat, sem részt venni települési rendezvényeinken

– írta a polgármester. 

Azt is hozzátette, hogy ugyanezek a pedagógusok „szövetkeztek” az iskola igazgatója ellen is azért, hogy ellehetetlenítsék a munkáját, és mindezt „politikai, ideológiai alapon teszik, ami törvénytelen, szabályellenes”.

Dolgozni fogunk érte, hogy a mételyezőket, ármánykodókat, ferde gondolkodásúakat közösségünk kivesse magából!

– írta erre Zólyomi Tamás polgármester, aki múltkor egyébként egy egyszerű színes iskolai falfestményben (mandalában) is az LMBTQ-propagandát vélte felfedezni.

A pedagógusok a következő nagy sztrájkjukat október 14-én, pénteken tartják, de már október 13-án is lesz néhány kisebb szimpátiatüntetés. Sajtóhírek szerint a magyar kormány brüsszeli tárgyalásokon megígérte az Európai Bizottságnak, hogy jelentősen emelik a tanárok bérét – de nem most rögtön, maximum 2026-ig.

Rovatok