Index Vakbarát Hírportál

Véget ért a nemzeti konzultáció, Szentkirályi Alexandra köszöni szépen

2022. december 16., péntek 09:52

A magyar kormány szóvivője, Szentkirályi Alexandra közösségi oldalán mondott köszönetet mindazoknak, akik részt vettek a brüsszeli szankciókról szóló nemzeti konzultáción.

Amint arról az Index is beszámolt, csütörtök éjfélig lehetett kitölteni a nemzeti konzultációt. A brüsszeli szankciókról szóló, csütörtök éjfélkor záruló nemzeti konzultáció kitöltésére buzdított mindenkit Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a magyar kormány hivatalos Facebook-oldalán.

A kérdések többek között az olajszankciókra, a gázszállításra, a nukleáris fűtőelemekre, valamint a turizmusra vonatkoztak.

Szentkirályi Alexandra, a hazai kommunikációért felelős kormányszóvivő péntek reggel Facebook-oldalán mondott köszönetet a résztvevőknek.

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a brüsszeli szankciókról szóló nemzeti konzultáción

– írta bejegyzésében.

Hollik István videóval jelentkezett

Lezárult a nemzeti konzultáció – közölte pénteken a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki szerint a konzultáció segít abban, hogy a kormány kellő erővel tudja képviselni a magyar emberek érdekeit Brüsszelben.

Hollik István az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában azt mondta, a Fidesz-KDNP mindig is fontosnak tartotta, hogy az ország életét hosszú távon is befolyásoló kérdésekben meghallgassa és megkérdezze a magyar emberek véleményét.

A dollárbaloldalt továbbra sem érdekli a magyar emberek véleménye, hiszen ismét – úgy, ahogy korábban is – a kezdetektől támadta a nemzeti konzultációt

– tette hozzá Hollik István.

A kormánypárti politikus azt mondta, ennek az lehet az oka, hogy a dollárbaloldal egyértelművé tette, hiába ártanak Magyarországnak az elhibázott Brüsszeli szankciók, ők kiállnak azok mellett. Összegzésképp arra jutott, hogy a baloldal a guruló dollárokért cserébe, most sem a magyar emberek érdekét képviseli, hanem Brüsszelét.

A kommunikációs igazgató köszönetet mondott mindazoknak, akik kitöltötték a nemzeti konzultációt, és elmondták véleményüket az „elhibázott brüsszeli szankciókról”.

Rovatok