Index Vakbarát Hírportál

Különköltözött feleségétől Navracsics Tibor

2023. április 6., csütörtök 06:32

Válságba került Navracsics Tibor házassága. Az uniós források felhasználásáért és területfejlesztésért felelős miniszter már a feleségétől is elköltözött.

Navracsics Tibor és második felesége, Prevoz Anikó 2006-ban házasodott össze a Pasaréti téri templomban, azonban míg korábban hosszú éveken keresztül hordta a jegygyűrűjét, a hivatalos fotóin az látszik, hogy tavaly május–június óta már nem viseli azt – írja a Blikk.

A lap szerint ez is alátámaszthatja, hogy az uniós források felhasználásáért és területfejlesztésért felelős miniszter házassága tönkrement. Ugyan az idén januárban leadott vagyonnyilatkozatában még házasnak vallotta magát, és a korábbi, valamint a tavaly júniusban vásárolt családi háznak is 50 százalékát birtokolja. 

Nem válok, átmenetileg külön élünk. Mivel ez a családunk belügye, ezért a sajtó képviselőit arra kérem, legyenek tekintettel a gyermekeinkre, és tartsák tiszteletben a döntést. Köszönöm

– fogalmazott Navracsics Tibor a lapnak eljuttatott e-mailben.

Tizenhét évvel ezelőtt a miniszter feleségéről még csak annyit lehetett tudni, hogy a Fidesz munkatársa volt, majd később a Nézőpont Intézetnél helyezkedett el. Navracsics Tibornak az első házasságából egy, a másodikból két lánya született.

Varga Judit válik a férjétől

Nem Navracsics Tibor az egyetlen kormánytag, akinek magánéleti gondjai vannak. Mint megírtuk, az igazságügyi miniszter férje március elején egy Facebook-bejegyzésben jelentette be, hogy elválnak. A hírt később Varga Judit hivatalos közleményben erősítette meg, és azt írta „ebben a nehéz időszakban is három közös gyermekünk biztonsága és nyugalma a legfontosabb számunkra”. Magyar Péter, a Diákhitel Központ korábbi vezetője a később törölt posztjában úgy fogalmazott, hogy igyekezni fognak minden szeretetet megadni a három fiuknak, és az együtt töltött 18 évből csak a boldog pillanatokra fog emlékezni.

Később kiderült, hogy az igazságügyi miniszter és férje már két évvel ezelőtt is el akart válni, de ezt akkor nem tehették meg. Ugyanis politikai körökből jelezték nekik, hogy nem lenne szerencsés, ha megtennék, mert akkor a 2022-es választás előtti kampányban ettől lenne hangos a sajtó. 

Rovatok