Index Vakbarát Hírportál

Megmutatta új párját Varga Judit volt férje

2023. április 21., péntek 08:45

Közösségi oldalán tett közzé közös képet Varga Judit igazságügyi miniszter volt férje, Magyar Péter, aki új párjával Prágában járt.

Március elején látott napvilágot a hír, hogy 18 évvel a megismerkedésük után, 15 év házassággal a hátuk mögött, három közös gyermekük ellenére válik Varga Judit igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter. A válást először a férfi jelentette be közösségi oldalán, posztja azonban törlésre került.

Valóban válófélben vagyunk. Ahogy eddig is, ebben a nehéz időszakban is három közös gyermekünk biztonsága és nyugalma a legfontosabb számunkra

erősítette meg később a válás tényét az igazságügyi miniszter.

Emlékezetes, hogy két évvel ezelőtt, 2021 februárjában is felröppent már a hír, mely szerint az igazságügyi miniszter elválik a párjától. Varga Judit akkor a híresztelésekre reagálva csak annyit közölt, hogy semmilyen magánéleti kérdésre nem kívánnak válaszolni párjával.

Erre azért nem volt akkoriban lehetőségük, mert politikai körökből jelezték Varga Juditnak, nem lenne szerencsés, ha elválnának, ugyanis a 2022-es választás előtti kampányban biztosan nagy sajtóvisszhangot kapott volna az eset.

Azóta sok mindent nem lehetett tudni az érintettek magánéletéről, ám most Magyar Péter egy, az új kedvesével közös fotót posztolt – írja a Blikk. A lap szerint a fotón egy barna hajú nővel Prágában bújnak össze: a háttérben a Moldva folyó és a rajta átívelő Károly híd látható. A képhez azt írta: „Amikor egy ajtó bezárul, a Jóisten kinyit egy ablakot. Itt van az a lány, aki tudja…” A poszt végére pedig – amit csak az ismerősei láthatnak – egy piros szívecskét is tett.

Rovatok