Index Vakbarát Hírportál

Holttestet találtak Szegeden

2023. május 28., vasárnap 19:46

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei egy holttestet találtak Szegeden. A nyomozók vizsgálják az eset körülményeit.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei egy holttestet találtak Újszegeden. Az esettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja. A Csongrád-Csanád vármegyei nyomozók vizsgálják az eset körülményeit – írja a police.hu.

Nem az első eset

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a rendőrök két holttestet találtak május 13-án hajnalban egy szegedi lakásban. Idegenkezűség gyanúja vetődött fel, ezért a nyomozók vizsgálják az eset körülményeit.

A lakást egy külföldi, Távol-Keletről származó, harmincas éveiben járó nő bérelte, akinek egy hasonló korú magyar barátja volt.

A férfi családja értesítette a rendőrséget, mert két napon keresztül nem tudták őt elérni. A rendőrök a távol-keleti nő otthonában keresték a férfit, de már csak a holttesteket találták meg a lakásban. A férfi egy fegyverrel végzett barátnőjével és önmagával.

Május elején pedig Szegeden, a padon fekve halt meg egy 65 éves férfi a Máltai Szeretetszolgálat melletti parkban. A férfinak egy arra járó kutyasétáltató pár próbált segíteni. A máltaisok ismerték a férfit.

Rovatok