Index Vakbarát Hírportál

Ismét a sajtó elé áll a kormány, fontos bejelentések jöhetnek

2023. június 21., szerda 13:49

Csütörtök délelőtt megint Kormányinfó lesz, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra legutóbb hétfőn állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére. Szerdán kormányülést tartott a kabinet, így elképzelhető, hogy az élelmiszerekre vonatkozó árstopok ügyében is bejelentés tehet a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

2023. június 22-én, csütörtökön 10.30-tól ismét Kormányinfót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, valamint Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő – tájékoztatta szerkesztőségünket a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtótermében tartott eseményen jelentheti majd be a kabinet, hogy mi lesz a továbbiakban az élelmiszerárstop sorsa, amelynek határideje június 30-án lejár.

Az Index kormányzati források alapján úgy értesült, hogy az élelmiszerárstopot meghosszabbíthatják, így július 1-től is hatósági áron juthatunk hozzá az alapvető élelmiszerekhez.

Legutóbb hétfőn tartott Kormányinfót Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra, ahol a kancelláriaminiszter előrebocsátotta, hogy a következő kormányülésen dönthetnek a kérdésben, vagyis a téma szerdán újra asztalra kerül.

(Borítókép: Szentkirályi Alexandra és Gulyás Gergely. Fotó: Németh Kata / Index)

Rovatok