Index Vakbarát Hírportál

Momentumos politikus: Nem arról van szó, hogy aki heteró lenne, az fasiszta

2023. július 18., kedd 14:28

Bedő Dávid momentumos országgyűlési képviselő a TikTok-oldalán számolt be róla, nem érti, miért baj, hogy lefasisztázza a Fradi ultráit és a Mi Hazánkot.

Bedő Dávid, a Pride-felvonulás és a ferencvárosi pad-ügy körül kialakult mizéria kapcsán osztotta meg gondolatait követőivel. Elmondása szerint a Pride-on elmondott beszédére sok fenyegetést kapott a politikus.

„Ismét rengeteg fenyegető üzenetet, kommentet kapok! Ezúttal a Pride-on elhangzott beszédem miatt, ahol, teszem hozzá, semmilyen valótlan tényt nem állítottam” – írja videójához.

Na most, első alkalommal a Fradinak a fociultrái festették át a padot. Azt gondolom, őket lefasisztázni talán nem nagy túlzás. Aztán második alkalommal pedig a Mi Hazánk-osok festették át. Megint csak azt tudom mondani, hogy a Mi Hazánk akár bátran is vállalhatná, hogy fasiszták. Szóval nem teljesen értem, hogy miért vannak megsértődve ezek a hópihék, hogy le lettek fasisztázva, hiszen azok 

– hangsúlyozta Bedő.

Majd arra is kitért, „nem arról van szó, hogy aki heteró lenne, az fasiszta. Szó nincs róla! Itt csak arról van szó, hogy kik festették át a padot, és nézzünk szembe a realitásokkal, ezek valóban fasiszták voltak!”

Rovatok