Index Vakbarát Hírportál

Gyurcsány Ferenc a Reptér című slágerrel üzent Orbán Viktornak

2023. szeptember 6., szerda 13:30

A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke Orbán Viktor miniszterelnöknek küldött egy dalt szerdán közösségi oldalán. Gyurcsány Ferenc Korda György ismert slágerét, a Reptér című számot ajánlotta a kormányfőnek.

Mint írtuk, Magyarország hivatalos ajánlatot nyújtott be a Budapest Airport többségi részesedésének megvásárlására. Az Index megkeresésére a Gazdaságfejlesztési Minisztérium megerősítette kedden, hogy a reptér megvásárlásával kapcsolatos tárgyalások folyamatban vannak.

Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter korábban úgy fogalmazott lapunknak: „A reptér nemzetstratégiai kérdés, ezért óriási hiba, de talán bűn is, hogy a Gyurcsány-kormány külföldi kézbe játszotta át. Ezt helyre kell hozni, ki kell javítani.”

Gyurcsány Ferenc szerdán reagált közösségi oldalán a Budapest Airport megvásárlásának hírére. A DK elnöke Korda György ismert slágerét, a Reptér című számot ajánlotta a miniszterelnöknek.

Szeretném ezt a számot küldeni Orbán Viktornak Hatvanpusztára, mert reptérvásárlásra van pénz, kormányzásra meg nincs. Ahhoz mondjuk tehetség sincs

– írta Facebook-bejegyzésében a politikus.

Mit akart üzenni Gyurcsány Ferenc a kormányfőnek?

 • 1094
  Borzalmas ötletnek tartja a repülőtér megvásárlását
 • 706
  Nem volt célja, Orbán Viktornak akart küldeni egy zenét
 • 561
  A külföldi befektetőknél jobb kézben van a repülőtér
 • 514
  Korda György Reptér című dala egy fülbemászó sláger
 • 410
  Támogatja a Budapest Airport megvásárlását

Rovatok