Index Vakbarát Hírportál

Olyat kérdeztek Orbán Viktor horvátországi nyaralásáról, hogy levitte a borostát

2023. október 21., szombat 15:05

Kitárulkozott egy interjúban Ungár Péter. A fiatal politikus nemcsak politikai témákban, de magánéleti dolgaiban is megnyílt a Blikknek. Így tudtuk meg, hogy már nem bulizik annyit, szabadidejében álnéven ír verseket, bokszol, és azt is elárulta, hogyan viseli, amikor családja meghívja Orbán Viktort a horvátországi villájukba.

Ungár Péter az interjúban nem kerülte el a személyes témákat sem, így betekintést nyerhettünk családi hátterébe és a politikai pályájának kezdeti lépéseibe is. A Blikk újságírója rákérdezett a politikus anyagi helyzetére is, amire válaszolt az LMP társelnöke. 

Ungár Péter: Az LMP nem lesz hisztériaellenzék

Ungár Péter korábban arról beszélt, az LMP célul tűzte ki magának, hogy emelje az Országgyűlés színvonalát, és ne csökkentse azt.

Ne csökkentsük úgy, mint azok a fideszes államtitkárok, akik minden kérdésre valamilyen panellal válaszolnak, vagy azok a hisztériaellenzéki kollégáink, akik vagy óbégatnak, vagy vegyesboltnak tekintik az Országgyűlést

– jelentette ki az LMP – Magyarország Zöld Pártjának társelnöke. Az ellenzéki párt szerint a legfontosabb ügy, hogy Magyarország ne legyen „akkumulátorgyarmat”, az uniós magországok „elektromobilitási vágya” miatt ne szennyezzék össze a magyar termőföldet és vízkincset – mondta.

Rovatok