Index Vakbarát Hírportál

15 késszúrással ölték meg a férfit, akinek szombaton találták meg a holttestét

2023. december 3., vasárnap 21:15

Több mint tizenöt késszúrással ölték meg azt a 29 éves fiatalt, aki néhány nappal ezelőtt tűnt el Budapesten. A férfi holttestére Gyálon találtak rá egy disznóólban, feltételezett gyilkosa nagyszüleinek házánál.

A minap adtunk hírt róla, hogy november 30-án eltűnt egy férfi, akinek holttestére két nappal később találtak rá a rendőrök. Mint kiderült, a 29 éves fiatal gyilkosság áldozata lett. Később arra is fény derült, hogy az áldozat G.w.M volt feleségének, Nagy Melanie-nak az unokaöccse volt.

A gyilkosság vádjával letartóztatott 30 éves férfi korábban az áldozat barátja volt, és elszámolási vitába keveredtek. Mint a Pest Vármegyei Főügyészség szóvivője, Nisóczi József Levente a Tényeknek elmondta, a vádlott lehívta magával barátját Gyálra, a nagyszülei házához.

A helyszínen nézeteltérés alakult ki köztük, melynek hevében a vádlott kést rántott, és több mint 15-ször megszúrta áldozatát a fején, a nyakán és a mellkasán.

A holttestet ezután egy használaton kívüli disznóólba rejtette, ahol a rendőrök később rátaláltak. Úgy tudni, a nagymama eközben végig a házban tartózkodott.

A férfi ellen több elfogatóparancs is érvényben volt, és a Tények szerint a bíróságon búcsúzott el feleségétől és kisgyerekétől.

Rovatok