Index Vakbarát Hírportál

Nem szabadulhat a békéscsabai edzőt halálra késelő férfi

2023. december 19., kedd 14:33

Továbbra is rács mögött marad az a férfi, aki idén augusztusban halálra szúrta hazánk egyik legismertebb küzdősportedzőjét egy csabai hotel teraszán.

A Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója a Békés Vármegyei Főügyészség indítványa alapján február 18-ig meghosszabbította annak a 27 éves érdi férfinak a letartóztatását, aki augusztus 15-én egy békéscsabai hotel teraszán megkéselte hazánk egyik legismertebb küzdősportedzőjét – számolt be a Békés Megyei Hírlap a Békés Vármegyei Főügyészség közlése alapján.

Mint ahogy azt korábban az Index is megírta: szóváltás után egy vendég többször megszúrta egy hotel alkalmazottját Békéscsabán.

A sérült az ökölvívó-válogatott korábbi edzője volt, aki a kórházban halt bele a sérüléseibe. A 27 éves elkövető elmenekült, majd feladta magát a rendőrségen, nem sokkal később emberölés gyanúja miatt őrizetbe vették.

A főügyészség egyéb információt a nyomozás érdekeire tekintettel egyelőre nem oszthatott meg a lappal. A tragikus eseményeket követően, amelyek megrázták mind a megye, mind az ország közvéleményét, sokszázan emlékeztek a sportemberre.

Rovatok