Index Vakbarát Hírportál

Gáspár Győző meghívta Dúró Dórát a születésnapjára

2024. február 1., csütörtök 10:58

Gáspár Győző egy interjúban beszélt arról, hogy meghívta a következő születésnapjára Dúró Dórát, miután a Mi Hazánk politikusa kritizálta őt.

Emlékezetes, hogy nemrég, az 50. születésnapja alkalmából még Novák Katalin is felköszöntötte Gáspár Győzőt. Ez volt az, amit Dúró Dóra nem sokkal később, egy Facebook-posztban kritizált. A Fidesz-közeli celeb pár nappal később reagált a posztjára.

Gáspár Győző most a naphire.hu-nak beszélt arról, hogy „a kedves családjával együtt” meghívta a politikust 51. születésnapjára. Mint mondta,

Dúró Dóra lenne a díszvendég, ha részt venne. 

„Ő engem nem ismer, de betámadott” – mondta Gáspár Győző a Mi Hazánk politikusáról. Hozzátette, hogy Dúró Dóra posztja előtt egyáltalán nem tudta, hogy kicsoda ő.

A celeb beszélt arról is, hogy az 50. születésnapján 254 meghívott volt jelen, és korábban meghívta többek közt Novák Katalint és Szijjártó Péter külügyminisztert is. Mint kiderült, ők elutasították a meghívását, de a válaszlevélben felköszöntötték, ebből lett korábban sajtóhír.

Polgármesteri babérokra tör 

Ezenkívül arról is beszélt, hogy az önkormányzati választáson indul polgármesterjelöltként egy nógrádi faluban, és „most már tuti, 1000 százalék”, hogy nem lesz ellenfele. Állítása szerint a jelenlegi polgármester eddig azzal foglalkozott, hogy szétlopja a falut (azt nem nevezte meg, hogy melyik településről van szó pontosan).

Hozzátette, hogy a jelöltség mellett a következő időszakban sokat dolgozik a Fidesz országos kampányában is. Végül azt is elismerte, hogy az utóbbi két évben pénzért adta el a saját és gyerekei történeteit a bulvársajtónak. Állítása szerint volt olyan sztori, amelyért egy egyhetes dubaji utat kaptak a családjával.

Rovatok