Index Vakbarát Hírportál

Kinyílt a pofonláda egy keceli kocsmában, egymásnak esett két fideszes politikus

2024. február 20., kedd 10:42

„Csak a Fidesz! Nézzétek! Mennyire szeretik egymást!” – ezzel a felütéssel tett közzé a Mindenki Magyarországa Néppárt egy térfigyelő kamerával rögzített felvételt, amelynek tanúsága szerint február 9-én este 8 óra körül egy keceli kocsmában csúnya verekedésbe torkollott két fideszes politikus vitája.

Nem mindennapi videót tett közzé Facebook-oldalán a Mindenki Magyarországa Mozgalom. A posztban azt írták: birtokukba jutott egy felvétel, amelyet egy térfigyelő kamera rögzített egy keceli kocsmában február 9-én valamivel 8 óra után. A képsorok alapján két fideszes helyi politikus – egy harmadik férfi társaságában – először indulatosan vitatkozik, majd egy ponton túl egyikük nem bírja tovább, lekever egy pofont a másiknak, ezzel kezdődik a komolyabb adok-kapok.

Az asztal végén Agócs Ákos képviselő (Fidesz), a Kulturális, Sport- és Idegenforgalmi Bizottság elnöke látható, míg az először ütő illető Verba József, a Kecel Városi Sportcsarnok vezetője, aki a fideszes polgármester, Haszilló Ferenc oldalán indul a 2024-es önkormányzati választáson képviselőjelöltként.

„A tettlegességig fajult vita mindkét sérültjét kórházi ellátásban részesítették. Vélhetően látlelet is készült, és az ügyben feljelentés is történt. S mindez a Fidesz sajátos kereszténysége és a szeretet jegyében!” – olvasható a bejegyzésben.

Lapunk levélben kereste a Fidesz sajtóosztályát, kértük, hogy reagáljanak a történtekre, míg Verba Józsefet telefonon próbáltuk utolérni, amint sikerrel járunk, frissítjük cikkünket.

Frissítés: Az Index megkeresésére a Fidesz sajtóosztálya közölte, Agócs Ákos önkormányzati képviselői mandátumáról lemondott, Verba József pedig nem lesz a Fidesz jelöltje a 2024-es önkormányzati választásokon.

Rovatok