Index Vakbarát Hírportál

Kigyulladt egy autó az M1-es és M7-es bevezető szakaszán

2024. február 26., hétfő 08:15

Kigyulladt egy autó az M1-es és az M7-es autópályák bevezető szakaszán, a Budapest felé vezető irányban. A tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Kigyulladt egy gépkocsi a XI. kerület térségében, az M1-es és az M7-es autópályák bevezető szakaszán, a Budapest felé vezető irányban, a fővárost jelző tábla előtt egy kilométerrel – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A fővárosi hivatásos tűzoltók két vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. Az eset miatt egy sávon halad a forgalom az érintett útszakaszon.

Mint megírtuk, vasárnap reggel tömegbaleset történt az M7-es autópályán. Egy ember meghalt, 18-an megsérültek, köztük egy gyerek súlyosan, amikor a nagy ködben többen összeütköztek a Velencei-tónál.

Az M7-esen mindenfelé összetört jármű roncsait lehetett látni a sűrű ködben. Az egyiknek az eleje roncsolódott, a másik szalagkorlátnak csapódott. Az autópálya főváros felé vezető oldalán a velencei pihenőhely után másfél kilométer hosszan a sűrű ködben több baleset is történt reggel.

Az Útinform hétfő reggel is arra hívta fel a közlekedők figyelmét, hogy a közepes látási viszonyok miatt fokozott figyelemmel és  körültekintéssel közlekedjenek.

Rovatok