Index Vakbarát Hírportál

„Figyelj, nyomigyerek” – Ceglédi Zoltán ismét nekiment Magyar Péternek

2024. március 6., szerda 11:27

Tovább üzenget egymásnak a közösségi médiában Ceglédi Zoltán és Varga Judit volt férje. A politikai elemző nem hagyta szó nélkül, hogy Magyar Péter a „propagandagépezet megmondóemberének” nevezte.

Mint írtuk, Ceglédi Zoltán és Varga Judit volt férje között kommentháború robbant ki a múlt héten, miután a jogász azt állította, hogy a politikai elemző Facebook-posztjait a NER fizeti. Ceglédi Zoltán azonnal odaszúrt Magyarnak, kiemelve, hogy vele ellentétben ő eddig egy forintot nem kapott a rendszertől. 

Varga Judit volt férje kedden arra kérte a követőit, hogy az általa propagandagépezetnek tartott médiumok és a megmondóemberek közösségi oldalain is reklámozzák a március 15-ére tervezett rendezvényét. Magyar Péter név szerint említette Ceglédi Zoltánt, aki nem sokáig hagyta válasz nélkül a jogászt.

Figyelj, nyomigyerek, kirakom magamtól. Mindenki, aki nagyon kínosan akarja érezni magát a nemzeti ünnepen, az a kommentben linkelt eseményen tudja meghallgatni Varga Judit volt férjét

– írta Facebook-bejegyzésében Ceglédi Zoltán.

A politikai elemző szerdán is folytatta a Magyar Péternek címzett odaszúrást. Mint írta, hétfőig nem lesz elérhető, így távollétét „használják ki a Nagy Rendszerváltó Forradalom kirobbantására, hisz most nem tudja majd megakadályozni”.

Magyar Péter zászlót bont 

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk az Indexen, Magyar Péter pártalapításra készül. A Diákhitel Központ korábbi vezetője már lázasan keresi a szövetségeseket egy új politikai formáció megalakításához, és állítólag az idei európai parlamenti választáson is indulna a formációval.

MAGYAR PÉTER ERRŐL A KÖZÖSSÉGI OLDALÁN IS BESZÁMOLT, AZT ÍRTA, HOGY IDEJE LÉTREHOZNI EGY ÚJ ERŐT, AMELY MENTES A KORMÁNYZATI ÉS ELLENZÉKI POLITIKUSOKTÓL IS.

„Talpra, magyar! Itt az idő, hogy elkezdjünk dolgozni közösen a hazánkért, a gyermekeinkért, az unokáinkért és a jövőnkért. Itt az idő, hogy mindenféle ideológiától, kompromittálódott kormányzati és ellenzéki politikustól mentesen létrehozzunk egy új erőt, amit nem lehet megkerülni, megvásárolni, megfélemlíteni” – írta bejegyzésében, hozzátéve, hogy „itt az idő megalkotni egy nemzeti minimumot, megszüntetni a magyarok közötti mesterséges megosztottságot”.

A jogász március 15-ére meghirdetett rendezvénye a Zászlóbontás március idusán címet viseli.

Rovatok