Index Vakbarát Hírportál

Diákok szeme láttára végzett önkielégítést egy férfi Pécsen

2024. március 15., péntek 15:21

Tanulóknak mutogatta magát egy 33 éves pécsi férfi az iskola melletti lakásának ablakából. A férfit – aki a diákok szeme láttára végzett önkielégítést – a rendőrök lakásában elfogták, előállították, gyanúsítottként hallgatták ki.

Egy 33 éves pécsi férfi iskola melletti lakásának ablakából mutogatta magát diákoknak – áll a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon megjelent közleményében.

Egy pécsi iskola igazgatója tett feljelentést a rendőrségen 2024. március 14-én azért, mert előző nap az iskola melletti lakás ablakából meztelenül mutogatta magát egy férfi, és közben önkielégítést végzett. Ezt az utcáról az iskola tanulói látták

– írja a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök a 33 éves férfit a lakásában elfogták, előállították, és szeméremsértés vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. F. Lehel a bűncselekmény elkövetését elismerte, ellene szabadlábon hagyása mellett folytatja az eljárást a Pécsi Rendőrkapitányság – áll a közleményben.

Legutóbb a hónap elején történt hasonló szeméremsértés, egy kecskeméti buszon.

Akkor barátnőjének mutatta meg nemiszervét egy férfi, a szeméremsértő jelenetnek egy 12 éves kislány is szemtanúja volt. A férfi ellen eljárást kezdeményezett a rendőrség.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.”

Rovatok