Index Vakbarát Hírportál

Bayer Zsolt: Van patkányg*ci és van a Puzsér

2024. április 2., kedd 20:13

Puzsér Róbert a napokban Pityinger Lászlóhoz, alias Dopemanhez írt egy dalt, amelyben éles stílusban említi meg a rappert és egyes családtagjait is. A témáról Bayer Zsolt jobboldali publicista is írt, aki többek között „patkányg*cinek″ nevezte a kritikust.

Mint írtuk, Puzsér Róbert éles véleményt fogalmazott meg Pityinger Lászlóval, alias Dopemannel szemben. A kritikus többek között „szociktól kunyeráló nersegédnek” nevezte a rappert. Puzsér Róbert szerint a kormánykritikus Dopeman ellenzéki szereplőből vált a NER és Orbán Viktor egyik fő támogatójává a nyilvánosságban.

Az ügyről Bayer Zsolt is kifejtette a gondolatait: 

Mert vannak emberek, vannak dolgok, van patkányg*ci és van a Puzsér

– írta a jobboldali publicista keddi blogbejegyzésében.

Bayer Zsolt hozzátette, hogy Ábrahám Róbert, a Pesti Srácok újságírója „számára felfoghatatlan türelemmel és méltósággal” írt a témáról.

Liberális húsvét: Puzsér rátámadt Dopeman húgára és édesanyjára című cikkben úgy fogalmaztak Puzsér Róbertről, hogy „a cigányozást, az interneten való keménykedést, a szavakban leírt, de a gyakorlatban nem jellemző szexuális túlfűtöttséget, a kazettaégetést, a más férfiak megerőszakolásáról és azok péniszméretéről való elmélkedést betudhatjuk annak, hogy a szerző liberális”.

Dopeman ipari b*zinak nevezte reakciójában Puzsér Róbertet

Van, akinek semmi sem szent  címmel töltött fel videót a YouTube-csatornájára hétfőn Dopeman, amelyben  Puzsér Róbert kritikusnak a  napokban nyilvánosságra hozott, neki címzett rapszámáról fejti ki a véleményét.

Dopeman arról beszél a videóban, hogy válaszrapszámot akart írni Puzsér csattanós, Ha a buddhaság fájna című új dalára, de családja kérésére inkább letett róla. A rappernél főként az verte ki a biztosítékot, hogy a publicista Pityinger anyját és húgát is megemlíti a dalában. Dopeman ipari b*zinak nevezte Puzsért, majd azt is kifejtette, hogy kereste telefonon a kritikust, de ki volt kapcsolva.

Veréssel konkrétan nem fenyegette meg Puzsért, de azt mondta, hogy jobban teszi, ha kikerüli, ha ezentúl meglátja valahol. Továbbá felvetette annak a lehetőségét, hogy váratlanul megjelenhet a kritikus egyik állandó műsorának, az Apu azért iszik, mert te sírsz című podcast felvételén.

Rovatok