Index Vakbarát Hírportál

Geszti Péter megfejtette, hogy mi tette sikeressé Azahriah-t

2024. április 22., hétfő 09:50

Geszti Péter karrierje során számos szerepben kipróbálta magát, megismerhettük rapperként, dalszövegíróként, reklámszakemberként, producerként, szinkronszínészként és előadóművészként is. Most egy interjújában beszélt arról, hogyan érnek össze ezek a területek, honnan volt inspirációja, és hogyan tudott megújulni. Emellett kitért a személyes márkaépítésre, Magyarország aktuális helyzetére, valamint a testi-lelki egészség fontosságára is, de azt is elárulta, mi tette Azahriah-t sikeressé, valamint hogy szerinte hogy nevezik a következő rendszerváltást.

„Nem az a kérdés, hogy milyen hosszú az élet, hanem hogy milyen a széles, hogy tudsz-e széles sávon élni” – fogalmazott Geszti Péter a maszol.ro Új Magyar Szó online hírportálnak. Célja, hogy életét úgy élje – illetve ezt is adja át közönségének –, hogy „a megújulás egy olyan természetes dolog legyen számunkra, mint ahogy, mondjuk, levegőt veszünk, vagy lemegyünk a boltba kenyérért”. Karrierjének kezdetéről, inspirációról, megújulásról is beszélt, sőt Azahriah-ról és a mesterséges intelligencia hatásáról is megszólalt a vasárnap megjelent interjúban.

Geszti Péter többek között arról is beszélt, hogy

Geszti Péter nyilatkozataiban már nem először került szóba Magyarország múltja, jelene és jövője. Kifejtette már gondolatait a független értelmiség helyzetéről, a magyar mentalitásról, a politikai harcokról, valamint választ adott arra is, hogy miért hagyta ott a reklámszakmát, és hogy mit gondol a Petőfi-filmről.

(Borítókép: Geszti Péter 2022. szeptember 15-én. Fotó: Papajcsik Péter / Index)

Rovatok