Index Vakbarát Hírportál

Elrendelték a szüleit meggyilkoló újpesti férfi letartóztatását

2024. május 26., vasárnap 13:03

Beismerte tettét a nyomozási bíró előtt az a férfi, akit a szülei meggyilkolásával gyanúsítanak. A beismerő vallomás ellenére a bíróság elrendelte a gyanúsított letartóztatását a bűnismétlésre való tekintettel.

Elrendelte a Budai Központi Kerületi Bíróság a szülei megölésével gyanúsított és a vele szemben intézkedő rendőr ellen kést rántó férfi letartóztatását.  

A főügyészség tájékoztatása szerint a férfi a nyomozási bíró előtt beismerte, hogy a budapesti, IV. kerületi lakásukban egy éles és hegyes eszközzel olyan súlyosan bántalmazta idős szüleit, hogy a sértettek életüket vesztették.

Mint arról beszámoltunk, a férfi ezt követően a vele szemben intézkedő rendőrrel is végezni akartElőrántott egy körülbelül 20 centiméter pengehosszúságú vadásztőrt, majd azzal szó nélkül rögtön a tőle karnyújtási távolságra álló egyik rendőr mellkasa irányába szúrt.

A bíróság a beismerő vallomás ellenére a szökés, továbbá az elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel egy hónapra elrendelte a gyanúsított letartóztatását. 

Rovatok