Index Vakbarát Hírportál

Orbán Viktor: Mindenáron megőrizzük hazánk békéjét

2024. május 15., szerda 15:00

Orbán Viktor miniszterelnök Sopronban folytatta kampánykörútját, ahol a város polgármesterével, Farkas Cipriánnal is tárgyalt. A soproni emberekkel találkozva arról beszélt, hogy nekünk csak ez az egy hazánk van, és mindenáron megőrizzük a békéjét.

Szerdán Sopronban folytatta választási kampánykörútját Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Soros György azért gurítja ide a dollárokat és fizeti a háborúpárti politikusokat, hogy ezt az akadályt elhárítsa. De nekünk ez az egy hazánk van, és mindenáron megőrizzük a békéjét

– mondta Orbán Viktor Sopronban. Orbán Viktor tárgyalást folytatott Farkas Cipriánnal, a város polgármesterével, majd a soproniakkal találkozva arról beszélt: a háborún nyerészkedőknek a békepárti Magyarország az útjában áll.

A miniszterelnök a közösségi oldalán egy képpel is nyomatékosította az üzenetét.

Orbán Viktor szerdán reggel a boszniai Szerb Köztársaság elnökét, Milorad Dodikot fogadta a Karmelita kolostorban, ahol a magyar miniszterelnök arról beszéltMagyarország a térség békés fejlődésében érdekelt, ezért megállapodtak abban, hogy tovább erősítik a két ország politikai és gazdasági együttműködését.

(Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond országjáró kampánykörútján Sopronban 2024. május 15-én. Fotó: Fischer Zoltán / MTI)

Rovatok