Index Vakbarát Hírportál

A forradalom miatt nem jár a 2-es villamos

2014.10.23. 09:50 Módosítva: 2014.10.23. 13:57

Az '56-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából Budapesten több helyszínen is megemlékezéseket, rendezvényeket tartanak. Az ünnep miatti lezárások, forgalomkorlátozások mértékét a rendőrség a programokon résztvevők létszámától teszi függővé, így a BKK járatainak korlátozásáról csak tervezett információk vannak (így például ha viharos idő miatt senki nem vesz részt a poitikusokon kívül az ünnepségeken, akkor nem is lesz forgalomkorlátozás). A BKK kérése, hogy az utazni vágyók figyeljék a BKK Info oldalát, és a BKK Facebook-oldalát, ahol a közlekedési változásokról folyamatos tájékoztatást kaphatnak.

Ami biztos:

  • A 2-es villamos október 23-án, csütörtökön az első járatindulástól várhatóan 12:00-ig, valamint október 25-én, szombaton 9:30 és 11:00 között rövidített útvonalon, a Közvágóhíd H és a Kossuth Lajos tér M között közlekedik. A Kossuth Lajos tér M és a Jászai Mari tér közötti villamosvonal-szakasz autóbuszos pótlására nincs lehetőség.
  • a 194-es busz terelve közlekedik: nem érinti a Tövishát utca, illetve a Goroszló utca megállókat műszaki mentés miatt.


Rovatok