Index Vakbarát Hírportál

Charlie Sheen csak megverte a feleségét

2009. december 29., kedd 11:05 | aznap frissítve

Brooke Mueller nyilvánosságra hozott tanúvallomása szerint férje, Charlie Sheen karácsonykor az ágyhoz szorította, és egy 10 centis pengét szegezett a torkának. Sheen tagad, ő úgy emlékszik, csak ütött és szemüveget tört.

Brooke Mueller hétfőn nyilvánosságra hozott vallomása szerint Charlie Sheen egyik kezével a torkát szorította, a másik kezében pedig kést tartott. A színész azzal fenyegetőzött, hogy ha Mueller bárkinek elmondja a történteket, megöli őt. A vitájukat az robbantotta ki, hogy a feleség bejelentette: válni akar.

Charlie Sheen tagadja a felesége állításait, a rendőröknek azt mondta: csak a nő karját ütötte meg és összetörte két szemüvegét. A rendőrség Sheent egy 10 centiméteres késsel vette őrizetbe. A bántalmazás miatt a karácsonyt az aspeni kapitányságon töltötte, ahonnan 8500 dollár (1,6 millió forint) óvadék fejében engedték haza. Arnold Mordkin kerületi főügyész elmondta: a gyilkossággal való fenyegetésért 2-től 8 évig terjedő börtönbüntetés, valamint 2-500 ezer dolláros pénzbüntetés szabható ki.

A színészt állítása szerint nagyon felkavarta válással való fenyegetés, mert korábban már az elrontott házassága Denise Richards színésznővel, és a lányai feletti gyámsági vita is felzaklatta. A Két pasi meg egy kicsi sorozat 44 éves sztárja tavaly májusban vette feleségül Brooke Muellert, akitől idén márciusban ikerfiai születtek.

Rovatok