Index Vakbarát Hírportál

Motorjával hált az útszéli árokban

2011. március 21., hétfő 14:27

Egy dédestapolcsányi férfi motorral indult haza, ami útközben elromlott, a sofőr pedig az árokba hajtott, azután a jármű mellé feküdt, majd elaludt, álla a kazincbarcikai rendőrkapitányság tájákoztatójában.

A kazincbarcikai rendőrkapitányság ügyeletére március 19-én a hajnali órákban arról érkezett bejelentés, hogy a Kazincbarcika és Tardona közötti útszakaszon egy motoros férfi az árokban fekszik.

A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy a motoros nem szenvedett balesetet, sérülései nincsenek, írja a rendőrség honlapja.

Kiderült, hogy a 34 éves dédestapolcsányi férfi március 18-án este hét órakor ittas állapotban indult haza Mályinkáról segédmotorkerékpárjával, ami útközben elromlott, így tolni kezdte azt. Mivel nagyon elfáradt, a motort az árokba tolta, a fejét pedig álomra hajtotta. Reggel a rendőrök ébresztették.

A férfi által megfújt alkoholszonda elszíneződött, ezért a kazincbarcikai rendőrkapitányság ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Rovatok