Index Vakbarát Hírportál

Ajzószert is adhattak a gyerekeknek a pedofilok

2011. november 16., szerda 21:49

A BRFK nyomozói a múlt héten bukkantak arra a nemzetközi pedofilhálózatra, akik külföldi férfiaknak kerítettek kiskorú fiúkat szexuális szolgáltatásra. A pénteki házkutatás során az újpesti lakásban a nyomozók lefoglaltak több számítástechnikai adathordozót, fényképezőgépeket, kazettákat, valamint előállították G.R-t, a lakás tulajdonosát, D.B-t és egy külföldi férfit is.

A rendőrség tegnap mutatta be azokat a felvételeket, amelyek a házkutatáskor készültek. Az m1 Híradójának beszámolója szerint a szexuális szolgáltatásra kényszerített kisfiúk ajzó-lazító szert is kaphattak. A képeken ugyanis jól látszanak az ajzószer-ampullák, amelyek egyébként legális szerek, bőrtisztítóként árulják.

"Jungle juice" feliratú ampullákat is találtak a rendőrök az újpesti lakásban tartott házkutatáskor. A rendőrségi felvételeit végignézve bukkant a Híradó ezekre a képekre, amelyeken jól látszanak a palackok.

A "jungle juice"-t a droghoz hasonló hatásáért használják, főként a homoszexuálisok. Sok hasonló szer kapható legálisan, számtalan névvel hozzák forgalomba.

Rovatok