Index Vakbarát Hírportál

Lupa-kör Gerendai Károllyal – 2. rész

2021. július 29., csütörtök 09:34

Gerendai Károllyal golfkocsiba huppantunk, és egy igazi bennfentes kört mentünk a Lupa-tó körül. A 2. részben bemutatjuk a régió legmenőbb wakeboardpályáját, és a Lupa-tó földnyelvet, ahol tengerparti naplementében, beach clubok teraszán szürcsöltük a koktélokat.

A szlogen – Budapest tengerpartja – évek óta közkincs. A Budakalászon található tóra legtöbben csak egy strandként gondolnak, és így is használják, amikor nincs lehetőség a Balatonra vagy a horvát tengerpartra utazni. Az elmúlt három év fejlesztéseinek eredménye, hogy ennél jóval komplexebb élményekkel vár bennünket a Lupa Beach.

Megkértük Gerendai Károlyt, vezessen minket körbe, és mutassa meg a Lupa olyan rejtett részeit is, amelyeket kevesen ismernek. Behuppantunk mellé egy golfkocsiba, és annyi történettel és élménnyel gazdagodtunk, amennyit nem is lehet egy videóban összefoglalni.

Katt a videóra! Nézze meg a Lupa-kör Gerendai Károllyal második részét! A minisorozat három részben mindent elmesél, amire kíváncsi: Kádár elvtárstól a régió legmenőbb wakeboardpályáján és naplementés beach clubokon át a strandsportpályákig és a tízkilós pontyokig. Az első részt itt tekintheti meg, ha kimaradt.

Lupa-kör Gerendai Károllyal 2.rész

A második részben Gerendai Károly elmeséli:

A harmadik rész erről szól majd:

Nézze meg videónkat, és tartson velünk legközelebb is földön, vízen, levegőben! Gerendai Károllyal a harmadik epizódban is igazi kulisszatitkokat mesél.

Ez a szerkesztőségi tartalom a Lupa Strand Kft. támogatásával jött létre.

Rovatok