Index Vakbarát Hírportál

Hét számjegyű összeget költhettek Majkáék az álomesküvőre

2021. augusztus 30., hétfő 07:55

Véget ért Majka és kedvese, Hajni álomesküvője, amit egy szekszárdi pincészet birtokán tartottak. A jeles eseményre számos híresség érkezett, többek között Ördög Nóra és Nánási Pál, Pápai Joci, Till Attila, Curtis és Hajós András is tiszteletét tette.

A friss házaspár nem aprózta el életük egyik legjelesebb napját. A Blikk úgy saccolja, hogy hét számjegyű összeget költöttek az esküvőjükre. Állítólag csak a bungaló, amelyet béreltek, 40 ezer forintba kerül egyetlen éjszakára, ők pedig háromnapos mulatságot terveztek, ráadásul több vendég is ott töltötte az éjszakát, ennek költségét pedig a lap szerint nem kizárt, hogy a pár állta.

A dekoráció rengeteg virágból állt, bizony ez is milliós tétel lehetett, az étel- és italfogyasztásról nem is beszélve  véli a bulvárlap. Azt írják, az étterem 6500 és 8000 forintért állít össze egy sültes tálat, amelyből legalább tíz-húsz darab kellett, hogy minden vendég jóllakjon. Hozzátették: Majkáék külön fotós és videós stábot is fogadtak, ami szintén minimum egymillió forint volt. A ruhákról nem is beszélve, Hajni vélhetően egyedi darabot viselt.

Majka és Hajni tíz év után kelt egybe. A lagzit egyébként tavalyra tervezték, de a koronavírus-járvány keresztülhúzta a számításaikat. Két gyermekük van, a 2011-ben született Marián, valamint a 2016-ban világra jött Olivér.

Rovatok