Index Vakbarát Hírportál

George Clooney terroristáktól félti a gyermekeit

2021. november 8., hétfő 11:10

A színész a Daily Mailnek címzett levelében kéri a sajtót, hogy ne küldjenek lesifotósokat a gyerekei közelébe, mivel a felesége munkájából adódóan veszélybe kerülhet az életük.

A sztárvilágban mindenkinek más a véleménye arról, hogy a gyerekeket szerepeltetni kell-e csupán azért, mert a szülei a nyilvánosságot választották annak idején. Van, aki gondolkodás nélkül teleposztolja velük a közösségi oldalát, van, aki csak időnként, esetleg jó pénzért mutatja meg a kicsiket, de jócskán akadnak olyan sztárszülők is, akik féltve óvják gyermekeik magánéletét.

Utóbbiak táborát erősíti a Clooney házaspár is, választásuk pedig nem meglepő. A színész felesége, Amal ugyanis ügyvédként tevékenykedik, és gyakran kerül szembe veszélyes alakokkal. Ennek félő, hogy meg is lehet a böjtje, főleg, ha nem fordítanak kellő figyelmet a gyermekeik személyazonosságának védelmére.

George Clooney a minap nyílt levelet fogalmazott meg, melyben arra kéri a sajtó munkatársait, hogy a lesifotósok maradjanak távol a családjától, hiszen a felesége hivatása miatt veszélybe sodorhatják négyéves ikreiket – írja a Variety.

Épp most láttunk fotókat Billie Lourd egyéves babájáról az önök kiadványában. Mivel ezeket a képeket törölték, megragadnánk az alkalmat, hogy arra kérjük önöket, a mi gyermekeink arcát se szerepeltessék a hasábjaikon. Én közszereplő vagyok, és elfogadom a sokszor tolakodó fotósokat a munkám elvégzéséért fizetendő ár részeként. A gyermekeink nem vállaltak ilyen kötelezettséget. A feleségem – munkája természetéből adódóan – terrorista csoportokkal szembesül, és állítja őket bíróság elé, mi pedig minden tőlünk telhetőt megteszünk a családunk biztonságának megőrzése érdekében. Nem tudjuk megvédeni gyermekeinket, ha valamelyik kiadvány a borítójára teszi az arcukat. Soha egyetlen képet sem adtunk el a gyerekeinkről, nem vagyunk jelen a közösségi médiában, és soha nem teszünk közzé fotókat róluk, mert ezzel veszélybe sodornánk az életüket. Ez nem paranoia, hanem valós világbeli probléma, valós következményekkel

– áll a színész Daily Mailnek címzett levelében.

(Borítókép: George Clooney 2019. május 8-án. Fotó: Rodin Eckenroth / Getty Images)

Rovatok