Index Vakbarát Hírportál

Cristiano Ronaldo nem hajlandó telefont venni a gyerekének

2022. január 30., vasárnap 13:04

A focista igencsak szigorú, ha a gyereknevelésről van szó, mivel még az sem hatja meg, hogy legnagyobb fia már sokadjára kér tőle telefont, de ő hajthatatlan.

A 36 éves labdarúgónak határozott elképzelése van arról, milyen célokra és hogyan kell használni az okoskütyüket, amelyek megkönnyíthetik ugyan az életünket, azonban könnyen válhatunk a rabjaivá is. Éppen ezen okból kifolyólag nem is engedi legidősebb fiának, Cristiano Jr.-nak, hogy mobiltelefonja legyen. Mint mondta, szeretné arra a mentalitásra nevelni, hogy nem szabad a technológia függőjévé válni, holott a kisfia állandóan azzal nyaggatja, hogy lehet-e telefonja.

Mindig azt mondom neki, hogy Cristiano, van még időd. Én is tudom, hogy a mostani fiatal generáció egy lépéssel előrébb jár a koránál, szóval egyetértek azzal, hogy előnyt kell kovácsolnunk a technológiából, de nem szabad függnünk tőle. Használják, de csak meghatározott ideig és nem állandóan. Szerintem itt ez a lényeg.

Hozzátette, azzal is nyugtatni szokta fiát, hogy várja meg a jövőt, azonban a fia már azzal is próbálta puhítani őt, hogy amiatt kéne neki egy iPhone, hogy felhívja édesapját. Ronaldo ugyanakkor hajthatatlan, így azt felelte neki, ha fel szeretné hívni őt, akkor tegye meg a nagymamáján keresztül – írja a FourFourTwo.

Rovatok