Index Vakbarát Hírportál

Cristiano Ronaldo már a nyáron távozhat Manchesterből

2021. november 10., szerda 13:49

Cristiano Ronaldo már nyáron távozhat a Manchester Unitedtől, ha a vörös ördögök nem szerepelnek jól a végelszámolásnál – írja cikkében a Marca.

A 36 éves portugál klasszis meglepetésre kötött ki tizenkét év után ismét korábbi klubjánál, de lehet, hogy a visszatérés rövidebb időre szól, mint a szurkolók remélik.

A Real Madrid és a Juventus korábbi támadója brit lapértesülés szerint ugyanis kierőszakolhatja távozását, ha az együttes formája nem javul.

A Manchester United az első öt fordulóban felmutatott négy siker és egy döntetlen után a legutóbbi hat fellépéséből csak egyet nyert meg, és jelenleg a hatodik helyen áll a tabellán, öt pontra a BL-indulást érő negyedik helytől.

Cristiano Ronaldo csapat- és egyéni szinten is trófeákért és elismerésekért kíván küzdeni, ha pedig erre nem képes a vörös ördögöknél, már nyáron távozhat.

Nemrégiben egy interjúban egyértelműsítette, hogy nem csak azért tért vissza a Premier League-be, hogy levezessen.

Azt mondtam, amit abban a pillanatban éreztem, hogy azért jöttem, hogy nyerjek néhány dolgot. A Manchester United a trófeaszerzés jelképe, nem azért jöttem ide, hogy nyaraljak. Azt mondtam, hogy óriási potenciált látok ebben a csapatban, nagyon fiatal játékosok alkotják, akikben elképesztő lehetőségek rejlenek, és azért vagyok itt, hogy segítsem a csapat felvirágoztatását

– mondta nemrégiben Cristiano Ronaldo a Sky Sportsnak.

(Borítókép: Clive Brunskill / Getty Images)

Rovatok