Index Vakbarát Hírportál

Marilyn Manson pereli exét, aki erőszakkal vádolta meg

2022. március 7., hétfő 22:35

Marilyn Manson rágalmazás miatt beperli volt párját, Evan Rachel Woodot, aki azzal vádolja a különc zenészt, hogy erőszakos volt vele, fizikálisan, mentálisan és szexuálisan is folyamatosan bántalmazta őt.

A 2021-ben kirobbant ügy hatalmas port kavart, Mansont több támadás is érte az erőszak vádjai miatt, amelyeket ugyan végig tagadott, jogi lépéseket nem tett. Most azonban fordulhat a kocka, ugyanis nem neki, hanem volt szerelmének, az őt vádló Evan Rachel Woodnak és párjának, Illma Gore-nak kell majd a bíróság előtt felelnie, az énekes ugyanis úgy döntött, rágalmazás miatt beperli őket. 

Furcsa, hogy csak pont őket, ugyanis miután a Mansonnal 2007 és 2010 között egy párt alkotó Wood feljelentette exét, négy másik korábbi nő is jelentkezett, hogy a zenész velük is hasonló szörnyűségeket művelt

Ezekben az ügyekben ugyan még nem született ítélet, Manson végig tagadta a vádakat, most pedig az őt érő lejárató támadások és igazságtalanság miatt a jogi útra való terelés mellett döntött.  

A rágalmazás vádja mellett a zenész szerint Wood és Gore emellett FBI ügynöknek adta ki magát, majd egy levelet terjesztettek róla az állítólagos bűncselekményekkel kapcsolatban, amivel hamis látszatott keltettek Masonról és rossz színben tüntették fel. Az ezt bizonyító dokumentumokat az Instagram-bejegyzésében is megosztotta. 

(via DailyMail

(Borítókép: Marilyn Manson. Fotó: Danny E. Martindale / Getty Images)

Rovatok