Index Vakbarát Hírportál

Justin Bieber padlóra került

2022. március 15., kedd 12:59 | aznap frissítve

Jobban megviselte a kanadai popsztárt felesége múlt heti agyvérzésgyanús esete, mint magát Hailey Biebert. Az énekes ugyan minden követ megmozgatott, hogy szerelme a lehető legjobb ellátásban részesüljön, az embert próbáló napokat nagyon nehezen élte meg.

Mint arról az Index is beszámolt, a kanadai énekes feleségét, Hailey Biebert még múlt hét csütörtökön szállították kórházba agyvérzésszerű tünetekkel.

Szerencsére nem történt komoly baj, később maga Hailey Bieber nyugtatta meg az érte aggódókat, miszerint csak egy kisebb vérrög okozott nála oxigénhiányt, ám a gyors orvosi segítségnek köszönhetően már jól van, otthonában gyógyul. 

„Kiderült, hogy egy apró vérrög keletkezett az agyamban, ami oxigénhiányt eredményezett, de szerencsére a szervezetem magától leküzdötte, így néhány órán belül már jól voltam. Bár határozottan ez volt az egyik legfélelmetesebb pillanat, amit valaha átéltem, de már otthon vagyok, jól érzem magam, és nagyon hálás vagyok minden orvosnak és nővérnek, aki gondoskodott rólam!” – írta akkor Instagram-bejegyzésében a modell. 

A nyugalmat sugárzó bejegyzés ellenére egy, a People magazinnak nyilatkozó forrás szerint Justin Biebert igencsak padlóra küldték az elmúlt napok történései, az eset jobban megviselte őt, mint a feleségét. 

Hatalmas volt a pánik, amikor megtörtént az eset. Justin mindenkinek üzent, aki ismeri Hailey-t, és arra kérte őket, imádkozzanak érte, ő pedig végig mellette volt. Azt mondogatta, hogy nem veszítheti el őt, bármibe is kerüljön, a legjobb kezelést kell kapnia. Justin tényleg mindent megtett, hogy segítsen neki

– nyilatkozta a párhoz közel álló barát a lapnak.

Justin és Hailey Bieber három éve házasodtak össze, kapcsolatuk pedig igencsak erősnek és harmonikusnak tűnik, szinte nincs olyan esemény, ahol ne együtt jelennének meg, így talán nem is lehetett kérdés, hogy a popsztár a legnagyobb szükség idején is ott volt modell felesége mellett. 

„Mindenkinek azt mondta Justin, hogy a felesége mennyire kemény, és hogy Hailey volt az, aki átsegítette őt a legsötétebb időszakán is, emiatt mindennap értékelnie kell, és segíteni fogja őt, amikor csak szüksége van rá” – emlékezett vissza a forrás. 

A nagy ijedségnek szerencsére happy end lett a vége, így az idén a Sziget Fesztiválon fellépő énekes is talán kiheveri augusztusig a traumát, és a lehető legjobb formájában érkezik majd Budapestre.  

(Borítókép: Justin Bieber és Hailey Bieber 2020. január 27-én. Fotó:   LISA O'CONNOR / AFP)

Rovatok