Index Vakbarát Hírportál

Budapesti lakást hagyott Varnus Xavérra szerelmes rajongója

2022. március 28., hétfő 18:46

Az orgonaművész iránt táplált érzései miatt hagyott volna egy fővárosi ingatlant Varnus Xavérra egy rajongója, a zenész azonban nem fogadta el a szerelmes nő felajánlását.

A legtöbben talán már tapasztalhattuk, hogy a szerelem próbára teszi a józan észt is. Amikor leereszkedik a rózsaszín köd, olyan dolgokra vagyunk képesek, amelyek minden észérvvel szembemennek.

Ezt tapasztalhatta meg most saját bőrén az orgonaművész Varnus Xavér is, aki nem esett vakon szerelembe, azonban egy rajongója a művész iránt táplált érzelmei miatt hihetetlen lépésre szánta el magát.

A nő ugyanis egy több tízmillió forintos fővárosi ingatlant szeretett volna Varnusra hagyni.

A hölgy cselekedete mögött nem a saját szerény művészetem iránti tisztelet húzódott meg, vagy a törekvéseim megbecsülése, hanem egyértelműen egyfajta eltitkolt és másnak hazudott szerelem. Innentől fogva egészen más lett a dolgok színezete, mert dzsigoló nem vagyok!

– mondta a Klubrádió Szavakon túl című műsorában az orgonaművész, aki természetesen nem fogadta el a felajánlott lakást.

Varnus az évek alatt többször is találkozott már hasonlóval, emiatt könnyebben kezeli, ha egy-egy rajongója gyengédebb érzelmekkel közeledik hozzá.

Amikor megjelenik egy olyan paradicsommadár, amilyen én vagyok, akkor nyilvánvalóan ez a fiatalkori vágyaknak az újjáéledését jelenti sokak számára

– vélekedett a zenész, aki szerint egyfajta fényt jelent az unalmas hétköznapokban az emberek számára, ő azonban ezzel sosem élt vissza. „Ha visszaéltem volna, akkor most az a Király utcai lakás az enyém lenne” – jelentette ki Varnus Xavér.

Rovatok